T +30 210 3803555

Πολιτική Cookies

 Η Πολιτική Cookies της Ιστοσελίδας https://fcnc.gr/  https://fcnc.gr/ (εφεξής «Ιστοσελίδα») έχει γραφτεί με όσο το δυνατόν πιο απλό τρόπο, ώστε να είναι κατανοητή από όλους τους χρήστες της. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική Cookies μας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο gdpr_fcnc@fcnc.gr .

Με την περιήγηση στην Ιστοσελίδα, ο χρήστης συμφωνεί με τη χρήση cookies σύμφωνα με αυτήν την πολιτική και την πολιτική απορρήτου της Ιστοσελίδας. Η παρούσα έγγραφη πληροφόρηση συνιστά μια επέκταση του ενημερωτικού banner για τη χρήση των cookies που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. Η Πολιτική Cookies είναι μέρος των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας και μπορεί να τροποποιείται κατά καιρούς. Σας συστήνουμε να ελέγχετε τακτικά την Πολιτική Cookies προκειμένου να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές.

Η Πολιτική Cookies, η οποία είναι δημοσιευμένη στην Ιστοσελίδα μας, είναι αυτή που ισχύει κάθε στιγμή. Το τμήμα με τίτλο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ» στο τέλος αυτής της σελίδας περιγράφει πότε έγινε η τελευταία τροποποίηση αυτής της Πολιτικής. Καμία τροποποίηση της Πολιτικής Cookies δεν ισχύει αν δεν δημοσιευτεί στην Ιστοσελίδα μας. Αν υπάρξει οποιαδήποτε ουσιαστική αλλαγή στην Πολιτική Cookies μας, θα σας ενημερώσουμε με νέο μήνυμα κατά την είσοδό σας στην Ιστοσελίδα. Αν κάνουμε κάποια ουσιαστική αλλαγή στην Πολιτική Cookies μας, θα σας ζητήσουμε να την αποδεχτείτε εκ νέου.

Τί είναι τα cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται κάποια Ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή σας.

Κατηγορίες των cookies

  1. Ανάλογα με το χρόνο που παραμένουν αποθηκευμένα στη συσκευή σας, τα cookies διακρίνονται σε cookies συνεδρίας και επίμονα cookies
  • Τα «cookies συνεδρίας» αποθηκεύονται στη συσκευή σας την στιγμή που επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα και διαγράφονται αυτόματα, αφού κλείσετε το σύστημα περιήγησης (browser, π.χ. Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Apple Safari, DuckDuckGo κ.ά.).
  • Τα «επίμονα cookies» αποθηκεύονται στη συσκευή σας τη στιγμή που επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα και παραμένουν αποθηκευμένα και μετά το κλείσιμο του συστήματος περιήγησης. Τα «επίμονα cookies» θα ενεργοποιηθούν ξανά αυτόματα όταν ανοίξετε το σύστημα περιήγησης και περιηγηθείτε στο διαδίκτυο.
  1. Επίσης μπορεί να διακρίνονται σε cookies πρώτου μέρους και τρίτων μερώνΑνάλογα με την ιστοσελίδα ή τον ιστοχώρο (domain) που εγκαθιστά το cookie, τα cookies χαρακτηρίζονται ως «πρώτου» ή «τρίτου» μέρους.
  • Τα cookies πρώτου μέρους είναι cookies που εγκαθίστανται από την ιστοσελίδα που επισκέπτεται ο χρήστης (στην περίπτωση μας είναι τα cookies που εγκαθιστά η ιστοσελίδα μας)
  • Τα cookies τρίτου μέρους είναι cookies που εγκαθίστανται από έναν ιστοχώρο (domain) διαφορετικό από εκείνον που επισκέφθηκε ο χρήστης. Εάν ο χρήστης επισκεφθεί μία ιστοσελίδα και μία διαφορετική εταιρεία εγκαταστήσει ένα cookie μέσω αυτού της ιστοσελίδας, το cookie αυτό θα είναι τρίτου μέρους (όπως Facebook, Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα).

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε και γιατί

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Ορισμένα cookies είναι τεχνικά απαραίτητα για την ορθή χρήση της Ιστοσελίδας. Άλλα cookies χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση λειτουργιών όπως η διαφήμιση, η απόκτηση στατιστικών στοιχείων (δηλαδή πόσοι επισκέπτες είδαν συγκεκριμένες σελίδες στην Ιστοσελίδα μας ή βλέπουν τις διαφημίσεις μας όταν χρησιμοποιούν άλλες ιστοσελίδες) και η διευκόλυνση της διάδρασής σας με μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η απόκτηση στατιστικών στοιχείων και η διάδρασή μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας βοηθά να σχεδιάζουμε καλύτερα την Ιστοσελίδα μας και να τη βελτιώνουμε διαρκώς για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας.

Εμείς ή/και τρίτα μέρη που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας κατηγοριοποιούμε τα cookies όπως θα περιγράψουμε στην συνέχεια. Μπορείτε να χειριστείτε μέσω του cookie banner καθεμία από τις κατηγορίες cookies ξεχωριστά (εκτός από τα απολύτως απαραίτητα cookies) ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας τα οποιαδήποτε στιγμή. Ας τα δούμε παρακάτω:

Ονομασία CookieDomainΕίδοςΠεριγραφήΠερίοδος κράτησης Πάροχος
moove_gdpr_popup.fcnc.grΑπολύτως ΑπαραίτηταΑποθηκεύει τις προτιμήσεις των χρηστών1 χρόνοςΣυμόρφωση με το GDPR Cookie
_ga.fcnc.grAnalyticsΑυτό το cookie εγκαθίσταται από την Google Analytics. Το cookie χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό
επισκεπτών, περίοδο σύνδεσης, δεδομένα καμπάνιας και παρακολουθείτε τη χρήση της ιστοσελίδας για το αναλυτικό report της ιστοσελίδας.
Τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες ανώνυμα και εκχωρούν ένα
τυχαίo αριθμό που δημιουργήθηκε για τον εντοπισμό μοναδικών επισκεπτών.
2 χρόνιαGoogle
_gid.fcnc.grAnalyticsΑυτό το cookie εγκαθίσταται από το Google Analytics. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση
πληροφοριών για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο και βοηθούν στη δημιουργία report με αναλυτικά στοιχεία
του πώς λειτουργεί ο ιστότοπος. Τα δεδομένα που συλλέγονται συμπεριλαμβανομένου του αριθμού
επισκεπτών, την προέλευση από την οποία προέρχονται και τις σελίδες που επισκέφτηκαν σε μία
ανώνυμη φόρμα.
1 μέραGoogle
_gat_gtag_UA_195329076_1.fcnc.grAnalyticsΚαμία περιγραφή1 λεπτόGoogle

Τα δεδομένα και τα στατιστικά στοιχεία που θα συλλέγονται από τα αρχεία Cookies, δύνανται κατά περίπτωση να κοινοποιηθούν στη συνεργαζόμενη εταιρεία – πάροχο της Ιστοσελίδας καθώς και στη συνεργαζόμενη εταιρεία που παρέχει τις υπηρεσίες επικαιροποίησης/ καταγραφής των αρχείων cookies, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών για την παρακολούθηση της βέλτιστης διαμόρφωσης αυτής ή/ και συντήρησής της.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα cookie της Google, όπως αναφέρεται στην αντίστοιχη ενότητα παραπάνω, οι πληροφορίες που παράγονται από αυτή τη διαδικασία (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) είναι ανώνυμες, καθιστώντας αδύνατη την προσωπική αναγνώριση. Μια αξιολόγηση για σκοπούς αναφοράς πραγματοποιείται μόνο μετά τη διαδικασία ανωνυμοποίησης. Τα δεδομένα που δημιουργούνται από αυτό το cookie συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται σε διακομιστή στις ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης και τις επιλογές απορρήτου της Google διατίθενται στη διεύθυνση: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα cookies

Η Ιστοσελίδα έχει καταρχήν ενεργοποιημένα μόνο τα απολύτως απαραίτητα cookies. Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά την Ιστοσελίδα, εμφανίζεται ένα πλαίσιο (cookies banner) το οποίο σας ενημερώνει για τη χρήση cookies από την Ιστοσελίδα. Το πλαίσιο αυτό σας δίνει τις εξής δυνατότητες:

  • Να αποδεχτείτε την εγκατάσταση όλων των cookies, που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα μας, στη συσκευή σας.
  • Να απορρίψετε την εγκατάσταση cookies, πλην των απολύτως απαραίτητων cookies τα οποία για τους λόγους που αναφέρθηκαν ανωτέρω δεν δύνανται να απενεργοποιηθούν.
  • Να επιλέξετε «Μάθετε Περισσότερα», ώστε να επιλέξετε ποια cookies θα εγκατασταθούν στη συσκευή σας. Στην περίπτωση αυτή, δεν έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα απολύτως απαραίτητα cookies.
  • Να επισκεφτείτε και να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Cookies

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας πατώντας στο κουμπί που εμφανίζεται στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης σας.

Οι περισσότεροι περιηγητές διαδικτύου (browsers) αποδέχονται αυτόματα τα cookies, ωστόσο παρέχουν μέσα ελέγχου, τα οποία σας επιτρέπουν να μπλοκάρετε τα cookies ή να τα διαγράψετε. Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση cookies στην συσκευή σας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο σύστημα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το σύστημα περιήγησης που χρησιμοποιείτε κατάλληλα προκειμένου να σας ενημερώνει πριν την εγκατάσταση ενός cookie στην συσκευή σας ή να ακολουθήσετε τις οδηγίες του συστήματος περιήγησης για να διαγράψετε όσα cookies έχουν ήδη εγκατασταθεί. Εάν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές, πρέπει να ρυθμίσετε το σύστημα περιήγησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας σε κάθε μία από τις συσκευές σας.

Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις διαδραστικές λειτουργείες της Ιστοσελίδας μας ή να λάβετε τις υπηρεσίες μας μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Για να διαχειρίζεστε τα cookies μέσω του περιηγητή σας, επιλέξτε τους ακόλουθους υπερσυνδέσμους για να ανακατευθυνθείτε στις οδηγίες του περιηγητή σας:

Microsoft Windows Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Apple Safari

Opera

 

Mobile συσκευές:

Android

Safari

Windows Phone

Blackberry

 

Αν χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο περιηγητή, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες ρύθμισης των cookies στο τμήμα βοήθειας (support) του περιηγήτή σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies στις ακόλουθες ιστοσελίδες τρίτων μερών:

Απόρρητο

Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε ορθές πρακτικές απορρήτου και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσέγγισή μας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου.

Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 2021

Γνωστοποίηση ιδιωτικότητας υποψηφίων εργαζομένων

Γνωστοποίηση Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

(άρθρ. 13, 14 Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679)

Η εταιρεία με την επωνυμία FCNC FINANCIAL ADVISORS Μ.Ε.Π.Ε.ΑΦΜ 95452665, έδρα στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 58 - Αθήνα - Τ.Κ 106 78, ηλεκτρονική διεύθυνση www.fcnc.gr αι τηλ. επικοινωνίας +30 210 3803555 (στο εξής η «Εταιρεία»), αντιμετωπίζει με ευθύνη και ως πρωταρχικής σημασίας θέματα τα ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας και τηρεί τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) (στο εξής «Κανονισμός») και τη σχετική νομοθεσία της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό, σας κοινοποιούμε την παρούσα Γνωστοποίηση σύμφωνα με τα άρθρα 13, 14 του Κανονισμού, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τoν τρόπο που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με την Εταιρεία μας.

  1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνη Επεξεργασίας για τη συλλογή των στοιχείων σας και την επεξεργασία τους είναι η Εταιρεία, όπως ορίζεται ανωτέρω. Αυτό σημαίνει ότι η Εταιρεία καθορίζει τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό και την εν γένει εφαρμοστέα νομοθεσία. 

  1. Πηγές συλλογής προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία καταρχάς συλλέγει προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς και όχι από τρίτες πηγές. Η Εταιρεία δύναται, επίσης, να αντλεί προσωπικά δεδομένα σας δημοσιευμένα στο Διαδίκτυο – μέσα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης (ενδεικτικά στοιχεία επικοινωνίας, δεδομένα βιογραφικού σημειώματος) και κρίνονται ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιολόγηση τυχόν συνεργασίας μαζί σας, ενώ τυχόν μη παραχώρηση εκ μέρους σας των εν λόγω δεδομένων θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό κώλυμα στη διαδικασία αυτή, αν όχι λόγο διακοπής της.

  1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και νομικές βάσεις

Ο παρακάτω πίνακας εκθέτει τους σκοπούς επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία από την Εταιρεία, τις κατηγορίες αυτών των προσωπικών δεδομένων, καθώς επίσης και τη νομική βάση της επεξεργασίας τους.

Σκοπός επεξεργασίας

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων

Νομική Βάση Επεξεργασίας (διάταξη Κανονισμού)

1. Δημοσίευση αγγελίας (LinkedIn)

Προσωπικά στοιχεία,

δεδομένα επικοινωνίας και αλληλογραφίας, δεδομένα βιογραφικού σημειώματος, συστατικές επιστολές

Άρθρο 6, παρ. 1, περ. στ’ - η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία και συγκεκριμένα την επιλογή συνεργατών – εργαζομένων.

2. Προγραμματισμός συνάντησης - αξιολόγηση  

Προσωπικά στοιχεία,

δεδομένα επικοινωνίας και αλληλογραφίας

Άρθρο 6, παρ. 1, περ. στ’ - η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία και συγκεκριμένα την επιλογή συνεργατών – εργαζομένων.

  1. Γνωστοποίηση σε τρίτους και Κατηγορίες αποδεκτών

Τα κατά τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα γνωστοποιούνται στα εσωτερικά αρμόδια τμήματα της Εταιρείας καθώς και σε τυχόν τρίτους αποδέκτες με τους οποίους η Εταιρεία έχει συμβληθεί νομίμως (ενδεικτικά εταιρείες ανθρωπίνου δυναμικού - headhunters) για την εξυπηρέτηση των σκοπών επεξεργασίας, όπως αυτοί εκτέθηκαν υπό ανωτέρω παράγραφο.

 Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτη χώρα ή διεθνή οργανισμό.

  1. Ασφάλεια

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που διασφαλίζει την προστασία τους, λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

  1. Δικαιώματα υποκειμένου

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δικαιώματα αυτά υπόκεινται σε ορισμένες εξαιρέσεις, επιφυλάξεις ή περιορισμούς. Παρακαλούμε να υποβάλλετε τα αιτήματά σας υπεύθυνα. Η Εταιρεία θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν η εξέταση του αιτήματός σας πρόκειται να απαιτήσει περισσότερο χρόνο, θα λάβετε σχετική ενημέρωση. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: gdpr_fcnc@fcnc.gr

H Εταιρεία μεριμνά για την απρόσκοπτη άσκηση των παρακάτω δικαιωμάτων σας:

6.1. Το δικαίωμα της πληροφόρησης/ ενημέρωσης 

Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε και να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύκολα κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές και διαδικασίες της Εταιρείας.

6.2. Το δικαίωμα της πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να αποκτάτε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα δωρεάν, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές και διαδικασίες της Εταιρείας, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις, όπου ενδέχεται να υπάρξει εύλογη χρέωση για την κάλυψη των διοικητικών δαπανών της Εταιρείας:

  • προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά / επανειλημμένα αιτήματα, ή
  • επιπρόσθετα αντίγραφα των ίδιων πληροφοριών.

6.3. The rΤο δικαίωμα της διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές και διαδικασίες της Εταιρείας.

6.4. Το δικαίωμα της διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τη διαγραφή ή την αφαίρεση των προσωπικών σας δεδομένων όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή δεν υπάρχει νόμιμος λόγος για τη συνέχιση της επεξεργασίας τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές και διαδικασίες της Εταιρείας. Το δικαίωμα της διαγραφής δεν είναι απόλυτο, στο βαθμό που υπάρχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση ή άλλη νόμιμη αιτία για τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία.

6.5. Το δικαίωμα του περιορισμού της επεξεργασίας

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές και διαδικασίες της Εταιρείας, να περιορίσετε ή να καταργήσετε την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία έχει περιοριστεί, τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν αποθηκευμένα, χωρίς να υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία.

6.6. Το δικαίωμα φορητότητας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβάσουμε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές και διαδικασίες της Εταιρείας.

6.7. Το δικαίωμα εναντίωσης

Έχετε το δικαίωμα να αντιτάσσεστε, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία βασίζεται στο άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο στ’ του Κανονισμού (επεξεργασία για λόγους εννόμου συμφέροντος της Εταιρείας), βάσει της εν λόγω διάταξης. Σε τέτοια περίπτωση η Εταιρεία ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεν υποβάλλει πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε επεξεργασία, εκτός εάν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία, οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του υποκειμένου ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

6.8. Δικαιώματα σχετικά με την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων και κατάρτιση προφίλ

Η Εταιρεία δεν προβαίνει σε αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

6.9. Τρόπος άσκησης των δικαιωμάτων σας

Η άσκηση των προαναφερομένων δικαιωμάτων προϋποθέτει την υποβολή έγγραφης αίτησης προς την Εταιρεία, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές και διαδικασίες της. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται να απαντήσει το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από τη λήψη του αιτήματος, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού και των πολιτικών και διαδικασιών της.

  1. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

Για κάθε κατηγορία προσωπικών δεδομένων, η Εταιρεία καθορίζει το χρόνο διατήρησης των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου για κάθε κατηγορία προσωπικών δεδομένων και τις πολιτικές και διαδικασίες της.

  1. Υπεύθυνος Επικοινωνίας για ζητήματα προσωπικών δεδομένων

Για οποιοδήποτε ζήτημα που σχετίζεται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και την παρούσα γνωστοποίηση, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Εκπρόσωπο τον οποίο έχει ορίσει η Εταιρεία:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας 

Χαρά Παπαδάκου

Τηλέφωνο

+30 210 3803555

e-mail:

gdpr_fcnc@fcnc.gr

  1. Επικοινωνία με την εποπτική αρχή

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας ή για την υποβολή καταγγελίας μπορείτε να απευθύνεστε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, την ελληνική εποπτική αρχή:

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

  1. Αναθεωρήσεις της παρούσας Γνωστοποίησης

Στόχος μας είναι να επανεξετάζουμε και να ενημερώνουμε συνεχώς την παρούσα Γνωστοποίηση, προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα και τις νέες εξελίξεις. Οποιαδήποτε ενημέρωση της παρούσας Γνωστοποίησης θα σας κοινοποιηθεί άμεσα.